About

Opgeleid als docent tekenen en als grafisch ontwerper heb ik mijn beeldende weg gevonden in fotografie en … AAN DE TEKST VAN DEZE ‘ABOUT-PAGE’ EN AAN DE HELE WEBSITE WORDT GEWERKT! 

Fotografie

Mijn beelden zoek en vind ik in de wereld dicht om mij heen. In huis, op straat, op veldjes, in havens, achter heggen en muurtjes; overal fotografeer ik onooglijke plekjes. Voorbijgangers vragen me wel eens wat ik aan het doen ben, er is toch helemaal niks te zien? Op die plekken van niks vind ik alles. Rauwheid, leegte, verstilling. Tegelijkertijd kan er een lichtstraal sprankelen, of is er iets waar je om kunt lachen. Ik laat me graag verrassen en hou vooral van onverwachte vondsten. Soms zie of beleef ik iets wat heel veel indruk maakt, maar waarbij ik niet direct mijn camera tevoorschijn haal. De indruk sla ik op en wordt een herinnering. Later kan die herinnering terugkomen in een schilderij en noem ik het een ‘Binnenbeeld.’

Schilderwerk

In mijn teken- en schilderwerk werk ik met vorm, kleur en het verhaal dat achter elk beeld schuil gaat. Met mijn beelden laat ik hetzelfde zien, laat ik hetzelfde als wat ik met mijn foto’s wil uitdrukken. Het leven is rauw, wrikt en schuurt. Daarnaast is er altijd schoonheid, liefde en humor. Het één heft het ander niet op, het bestaat naast en door elkaar.

Schrijven

Elke ochtend schrijf ik.